Gezond zijn, Gezond blijven!

We willen allemaal oud worden, maar niemand wil oud zijn….juist daarom is het slim om (preventief) aan je gezondheid te blijven werken.  Zodat je soepel blijft, zowel in je hoofd als in je lichaam! Dat is ook de reden dat ik de cursus ‘Gezond zijn, Gezond blijven‘ heb opgezet.

Een interactief programma van 1 of meerdere dagdelen waarin de basisprincipes achter gezondheid op een aansprekende manier worden uitgelegd. Hoe die ons op een eenvoudige manier kunnen helpen om prettig ouder te worden. We hebben nou eenmaal niet alles in de hand, maar we kunnen wél op een eenvoudige manier ons lichaam én onze geest ondersteunen!

Aan mij persoonlijk geeft het zoveel energie om veel voorkomende oorzaken achter vervelende (vnl. spijsverterings-) klachten te mogen uitleggen! En belangrijker, hoe je deze aan kunt pakken. Niet door pillen en poeders, maar door het aanpassen van voeding en voedselcombinaties en door leefstijlveranderingen.

Mijn droom is dat ook artsen en diëtisten uiteindelijk de meerwaarde van complementaire behandelingen gaan inzien. Natuurlijk zijn niet alle gezondheidsklachten op te lossen, niet door reguliere artsen en niet door complementair werkende therapeuten. Maar het is mijn ervaring dat de samenwerking tussen beide disciplines een patiënt echt vooruit kan helpen! Het is zo jammer dat het nog steeds voorkomt dat patiënten naar huis worden gestuurd met de mededeling ‘dat ze met hun klachten moeten leren leven’!

Een interactieve groepsworkshop op locatie, van één dagdeel, of  uitgebreider, er is veel mogelijk. Voor scholen, verenigingen, zorginstellingen of bedrijven: ik verzorg voor u een programma op maat.

Offerte aanvragen? Neem gerust contact op.